Hakkımda

supagroTürkiye’de Gıda Mühendisliği olarak başladığım kariyerime Biyoteknoloji ve Biyomühendislik alanında devam ettim. Yaptığım çalışmalarla Montpellier SupAgro’da “International Master in Vine & Wine Sciences” bölümünde eğitim bursu kazandım. Eğitim sürecimin ilk senesini Montpellier’de tamamladım. 

Erasmus Mundus öğrenci değişimi ile Almanya Hochschule Geisenheim Üniversitesi’nde ileri düzeyde enoloji ve bağcılık konularının yanıgeienheimnda şarap sektöründe ürün ve proje yönetimi üzerine dersler de aldım. Yüksek lisans tezimi de yine Geisenheim Üniversitesi’nde tamamladım.

Teruar (terroir) kavramının nedenli önemli olduğunu anladım.  2007-2017 yılları arasında Türkiye, Almanya, Kaliforniya, Fransa, Yeni Zelanda, ve New York’ta bağlarda ve şaraphanelerde çalışarak bilgi ve deneyimimi artırdım. 

  1. Premium Wine Group, Mattituck, NY/USA
  2. Williams Selyem Winery, Healdsburg, CA/USA
  3. Palliser Estate Wines, Martinborough/ New Zealand
  4. Chateau l’Argentier, Sommieres /France
  5. Carlisle Winery, Windsor, CA/USA
  6. Kühling Gillot & Battenfeld Spanier Weingut, Hohen Sülzen/Germany
  7. Arcadia Vineyards, Kırklareli/TR
  8. İdol Vineyards, İzmir/TR

 

http://vinifera-euromaster.eu/pages/?all=accueil&idl=21

 

aaaaa

Gittiğim her ülkede bağda ve şaraphanede çalışmanın yanısıra şarap ithalatçıları ve someliyelerle tanıştım. Yanımda götürdüğüm örnek Türk şaraplarının tadımlarını gerçekleştirip yurtdışında tanıtımına yardımcı olmaya çalıştım. Yandaki resim en son tadım etkinliği gerçekleştirdiğim  Blue Danube Şarap İthalat Firması, Kaliforniya.                                                                             

I am a highly talented and experienced Food Engineer / Oenolog with an extensive background on enology and viticulture. I have practical experiences and long track records of success.

My long term career goal is to continue to learn and grow my specialist skills and abilities, whilst utilising my experience, knowledge and skills to benefit any winery I am working with. This is the sound reason why I have been travelling for a long time.

I have had some work experience in winery and vineyards, giving me varied skills and the ability to work with many different types of people.

Services included :

  • Training in all aspects of winemaking, harvest, lab work to sensory evaluation
  • Vineyard Development

d1

d2

Reklamlar

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Çıkış  Yap / Değiştir )

Connecting to %s